PRZEPISY DLA WEGETARIAN I WEGAN___SLOWFOOD___SLOWLIFE___WARSZTATY KUCHNI WEGAŃSKIEJ___YOGA___INSPIRACJE

poniedziałek, 7 maja 2012

Nadziewane pieczarki.

Długi weekend za nami. Sezon grillowy rozpoczęty. 
Piękna pogoda, wspaniałe dni. A na grillu szaszłyki warzywne
NADZIEWANE PIECZARKI



























Potrzebujemy:
-kilka dosyć dużych pieczarek
- serek topiony śmietankowy
- cebulka zielona

Pieczarki oczyszczamy, usuwamy nóżki. Cebulkę drobno siekamy i mieszamy dokładnie z serkiem. Nadziewamy, grillujemy i gotowe;)
Bardzo proste - a jakie pyszne. Będziecie mile zaskoczeni;)

Pieczarki można nadziewać prawie wszystkim. 
W wersji wegańskiej nadziewam je szpinakiem, czosnkiem  i pomidorami. Może to być również ryż z przesmażonym porem.
Szukajcie swoich ulubionych smaków;)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz